Cyprus Theatre Organisation

Παναγιώτης Λάρκου

Έγραψε και σκηνοθέτησε στην Ελλάδα:
για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, τις Δοκιμές στο Θέατρο Αμόρε, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και το θέατρο Βαφείο τα έργα «Παράξενο δεν είναι» (της Μ. Παπαγιάννη), «Τρία», «Ο αγλέορας και οι φίλοι της Ευριδίκης Μπόντυ», «Ο βραχνιασμένος φαλτσοτενόρος και οι περιπέτειες της δημοτικής μπάντας» και «Ορέστης» (του Γ. Ρίτσου).

Στην Κύπρο σκηνοθέτησε τις παραστάσεις:
«Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Ο βαφτιστικός», «Πέντε μικροί ξένοι», «Οιδίπους τύραννος» και «Όσκαρ» για τον ΘΟΚ, «Κρεβάτι ανάμεσα στις φακές», «Η γιαγιά», «Όσα είδε ο μπάτλερ» και «Η πόρνη του Οχάιο» για την ΕΘΑΛ, «Όχι εγώ» και «Μήδεια» για την bUilt-uP aRea (στα πλαίσια του flashart του Ριάλτο και του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος αντίστοιχα),

«Το σώσε», «Woyzeck» και «Ράους» για το θέατρο Διόνυσος, «Το ψυγείο» για τη θεατρική ομάδα Όλβος, το «Πυτζάμες για 6» για τη Θεατρική Πορεία Λεμεσού, το «Μισά-μισά» για την εταιρεία θεάτρου Mininmis και το «1η φορά χιόνι» στο Artos Foundation.

Ως ηθοποιός συνεργάστηκε με το Εθνικό θέατρο της Ελλάδας, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον ΘΟΚ, τα ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και Αγρινίου, την ΕΘΑΛ, το θέατρο Διόνυσος και άλλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Διετέλεσε μέλος της επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Δραματικών Σχολών.

Το χειμώνα του 2018 ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος «Το Σαλόνι Των Ξένων» για τον ΘΟΚ.

Είναι συνιδρυτής της θεατρικής ομάδας bUilt-uP aRea.

Παίζει τρομπέτα, πιάνο, μπάσο καθώς και διάφορα επιτραπέζια. Συνήθως χάνει.

Όταν δεν σκηνοθετεί, παίζει. Όταν δεν παίζει, τρώει. Κι όταν τελειώσει το φαΐ, μαγειρεύει. Κάποιες μέρες, όχι όλες, πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Βέλγος επισκευαστής εκτυπωτικών μηχανών.

Συμμετοχές στον ΘΟΚ