Cyprus Theatre Organisation

Ναυσικά Απόστρατου

Σπουδές: απόφοιτος της Σχολής Θεατρικών Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών στην Πάτρα, Εκπαίδευση για την συστηματική διδασκαλία μαθημάτων θεατρικής παιδείας.  Επίσης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρου Κουκαρίδη.

Ως ηθοποιός έπαιξε σε διάφορες παραγωγές όπως στη θεατρική performance «Ιδιωτική ματιά στη δημόσια τέχνη» (devised theatre) υπό την διεύθυνση του σκηνοθέτη Rob Ronzowski, Καθηγητή στο Michigan State University, «Βασίλης Τσιτσάνης» σε σκηνοθεσία Χρίστου Νικολάου, «Μαρία Κάλλας» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Νικολαΐδη, «Οι αριθμημένοι» σε σκηνοθεσία  Γεράσιμου Ντάβαρη στην Πάτρα, «Φουέντε Οβεχούνα» σε σκηνοθεσία Βαλεντίνας Σοφοκλέους κ.α.

Συμμετοχή στην βραβευμένη μικρού μήκους ταινία «Polinator» του Κυριάκου Κακουλλή στο Φεστιβάλ Cyprus Horror Society.

Παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής από γνωστούς σκηνοθέτες από την Ελλάδα και την Κύπρο.  Συμμετείχε στο 7ο Παγκόσμιο Σεμινάριο με τίτλο «Η Μέθοδος του Θεόδωρου Τερζόπουλου».

Επίσης εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης σε θεατρικά εργαστήρια ως θεατροπαιδαγωγός διδάσκοντας θεατρικό παιχνίδι, βασικές αρχές υποκριτικής και ανάπτυξης δεξιοτήτων μέσω του θεάτρου.

Στο χώρο του πολιτισμού εργάστηκε στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης του Δήμου Πατρών, σε εκπαιδευτικά προγράμματα ξεναγήσεων και δραματοποίησης  παραμυθιών και στην Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών στην οργάνωση και παρουσίαση εκθέσεων, ξεναγήσεων σε έργα γνωστών ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.