Cyprus Theatre Organisation

29.8.2022

Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ

ΔΡΑΣΕΙΣ 2022-2023: «Νέ@ σε έρημο νησί»

Νέα

Εργαστήρια

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανοίγει τις πόρτες του Θεάτρου Αποθήκες στο νεανικό κοινό και το καλεί να αναζητήσει και να εξερευνήσει τη δική του φωνή μέσα από το θέατρο. Οι Δράσεις 2022-2023 «Νέ@ σε έρημο νησί» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, σε καλλιτεχνική επιμέλεια των Ειρήνης Ανδρέου, Γιάννη Καραούλη και Ελένης Μολέσκη, προσφέρουν και αυτή τη χρονιά ένα πολυδιάστατο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει παραστάσεις, εργαστήρια, συζητήσεις, προβολές με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων καλλιτεχνών με στόχο να προσφέρουν στους έφηβους πρόσβαση στον δημιουργικό κόσμο του θεάτρου.

Ο χαρακτήρας των Δράσεων εξακολουθεί να είναι βιωματικός, συμμετοχικός και συμπεριληπτικός. Οι νέες και οι νέοι μαθαίνουν παίζοντας και παίζουν μαθαίνοντας, κοινωνικοποιούνται, ανακαλύπτουν τον πλούτο των τεχνών και τη χαρά της (συν-) δημιουργίας.

Ο φετινός πρώτος κύκλος εγκαινιάζεται με τριήμερo εργαστήρι graffiti από τον γνωστό street artist Τwenty Τhree (Βασίλη Βασιλείου), όπου οι έφηβοι θα δημιουργήσουν από κοινού, χρησιμοποιώντας την τεχνική stencil, το νέο λογότυπο των Δράσεων και θα αφήσουν τη δική τους σφραγίδα στον χώρο των Αποθηκών!

Εργαστήρι Graffiti-Street Art για εφήβους

Εμψυχωτής: Twenty Three (Βασίλης Βασιλείου)

Το εργαστήρι απευθύνεται σε νέους από 14 ως 18 ετών.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο dramaturg@thoc.org.cy ή στο τηλέφωνο 22864306.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ – απαραίτητη η προκράτηση θέσης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, 15:00-18:00
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00-13:00
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00-13:00
(οι ώρες ενδεχομένως να αυξηθούν)

Σημείωση: Μέρος του εργαστηρίου θα κινηματογραφηθεί για τις ανάγκες δημιουργίας σύντομου προωθητικού βίντεο.