Cyprus Theatre Organisation

11.10.2022

Σχέδιο ΘΥΜΕΛΗ

Θεατρική Ανάπτυξη / Νέα

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινωσε την προκήρυξη του Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ για το 2023. Τα δύο (2) έντυπα υποβολής αίτησης (Έντυπο Θ2, Έντυπο Θ3), καθώς και το έντυπο με τους όρους, τα κριτήρια και τις γενικές πληροφορίες του Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ (Έντυπο Θ1), είναι αναρτημένα στη σελίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, στον σύνδεσμο «Προγράμματα» (www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/programmata.html) και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook: Πολιτιστικές Υπηρεσίες - Υφυπουργείο Πολιτισμού).

Για τυχόν ερωτήσεις και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στη διεύθυνση: thymeli@culture.gov.cy.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης για το Σχέδιο ΘΥΜΕΛΗ 2023 λήγει στις 24/10/2022 και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται τόσο σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση thymeli@culture.gov.cy, όσο και σε έντυπη μορφή, σε κλειστό φάκελο, με την ένδειξη «ΘΥΜΕΛΗ 2023» στο κιβώτιο αλληλογραφίας που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υφυπουργείου Πολιτισμού (Ιφιγενείας 27, 2007 Λευκωσία).