ΔΩΜΑΤΙΑ

13 Φεβρουαρίου 2019 - 23 Μαρτίου 2019

Θεατρική Σεζόν: 2018/19
Θεατρικός Οργανισμός: ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
Οργ. Παραγωγής: Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΕΣ
Χώρος: Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ

Με έμπνευση από τα cabinet of curiosities (μικρές ιδιωτικές συλλογές ασυνήθιστων αντικειμένων του 16ου και 17ου αιώνα, οι οποίες επιχειρούσαν να πουν ιστορίες για τα θαύματα και τις παραδοξότητες του κόσμου) τα Δωμάτια, μέσα από τη ματιά πέντε εικαστικών καλλιτεχνών και σκηνογράφων, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον θεατή, που βρίσκεται μόνος του απέναντι στον ερμηνευτή.

Τα πέντε Δωμάτια, έχουν στηθεί γύρω και μέσα στο κτίριο των Αποθηκών σε διαφορετικά σημεία και θα υποδέχονται, σε κάθε περφόρμανς μόνον πέντε (5) θεατές. Κάθε θεατής θα εισέρχεται σε ένα Δωμάτιο, όπου θα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα «δικό του» αισθητικό και αισθησιακό περιβάλλον, καθοδηγούμενο είτε από έναν ηθοποιό ή από μία (διά)Δράση. Και οι πέντε θεατές θα εισέλθουν διαδοχικά στα πέντε Δωμάτια. Η διάρκεια της κάθε επίσκεψης θα κυμαίνεται από 5 έως 8 λεπτά για κάθε δωμάτιο (περίπου 50 λεπτά).

Ο συνολικός αριθμός των ενδιαφερομένων που μπορούν να παρακολουθήσουν την περφόρμανς είναι συγκεκριμένος και πολύ περιορισμένος. Λόγω της ειδικής αυτής συνθήκης οι πέντε θεατές που θα συμμετάσχουν κάθε φορά πρέπει να έχουν εξασφαλίσει έγκαιρα το εισιτήριο τους.
 

Παρουσιάσεις

Από 13 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 & 21:30 (δύο παρουσιάσεις κάθε μέρα)

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνιστούμε στα άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα κλειστοφοβίας να αποφύγουν τη συμμετοχή τους στην περφόρμανς «Δωμάτια»

 

Φωτογραφίες

Δωμάτια
Δωμάτια
Δωμάτια
Δωμάτια
Δωμάτια
Δωμάτια