«Αγαμέμνων» του Αισχύλου | ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ Η ΛΑΡΝΑΚΑ, 28 Ιουλίου 2021

Σκηνοθεσία: Λέα Μαλένη

26 Ιουλίου 2021

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις της Λευκωσίας, η μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Αγαμέμνων του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη, ξεκινά την περιοδεία της. Πρώτος σταθμός η Λάρνακα (Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο) στις 28 Ιουλίου 2021, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λάρνακας.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ | ΕΔΩ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η είσοδος του κοινού θα επιτρέπεται με την προσκόμιση και επίδειξη (για θεατές από 16 ετών και άνω):

είτε α. κάρτας εμβολιασμού (που πιστοποιεί την πραγματοποίηση τουλάχιστον της πρώτης δόσης και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία της)

είτε β. αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης νοσούντος με COVID, νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα 6 μηνών.

Απαραίτητη είναι επίσης η προσκόμιση και επίδειξη Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας ή άλλου πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας.

— Σε όλες τις παραστάσεις θα τηρηθούν οι νόμιμες αποστάσεις ασφαλείας.

— Ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα γίνεται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Οργανισμού πριν από την είσοδο του κοινού στο χώρο του θεάτρου.

— Για την ομαλή προσέλευση και προς αποφυγήν συνωστισμού, οι θεατές παρακαλούνται θερμά να προσέρχονται έγκαιρα στο θέατρο και να έχουν έτοιμα τα σχετικά έγγραφα πριν από το σημείο ελέγχου.

Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Οι θεατές που επιθυμούν επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους καλούνται να ενημερώσουν τα ταμεία του ΘΟΚ το αργότερο 1 ώρα πριν από την ώρα της παράστασης, είτε τηλεφωνικώς στο 77 77 27 17 είτε μέσω e-mail στο boxoffice@thoc.org.cy.

Σχετικό Δελτίο Τύπου ►ΕΔΩ