ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ
Όλες οι παραγωγές από το 1971 μέχρι σήμερα.

Ακροάσεις για τις «Δράσεις Α τριμήνου»

16 Ιουνίου 2017

Για τη δημιουργία της ομάδας των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Δράσεις Α τριμήνου στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Στέφανου Δρουσιώτη, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες ερμηνευτές (θέατρο, χορός, παραστατικές τέχνες), ηλικίας μέχρι 45 ετών, με έντονη σωματικότητα.

Οι συμμετέχοντες που θα προσέλθουν στην ακρόαση θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα κομμάτι δικής τους επιλογής, διάρκειας 1 λεπτού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με δύο πρόσφατες φωτογραφίες (1 φωτογραφία ολόσωμη, 1 φωτογραφία πορτραίτο) στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Δράσεις Α Τριμήνου». Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον Στέφανο Δρουσιώτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το αν θα προσέλθουν ή όχι στις ακροάσεις θα γίνει αποκλειστικά μέσω email τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Θεατρολόγο/Δραματολόγο του Οργανισμού Κυριακή Αργυρού, στο τηλέφωνο 22864306.