Cyprus Theatre Organisation

19.3.2019

Τελετή υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Ηθοποιών μεταξύ ΘΟΚ, ΕΗΚ και Κλαδικής Επιτροπής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

Νέα

Σε μια λιτή τελετή, υπογράφτηκε χθες, Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, η νέα Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών μεταξύ του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου και της Κλαδικής Επιτροπής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.

Τη Συλλογική Σύμβαση υπέγραψαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Αντιγόνη Αθηαινίτη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΗΚ Κωνσταντίνος Λύρας και το Μέλος της Κλαδικής Επιτροπής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ Χάρης Κκολός.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των συντεχνιών ΕΗΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ και ΟΕΒ, ηθοποιοί και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Γραμματέας ΟΙΥΚ ΣΕΚ Ελισσαίος Μιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ Αντώνης Νεοφύτου, ο τέως Πρόεδρος του Δ.Σ του ΘΟΚ Γιάννης Τουμαζής, ο τέως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ ΘΟΚ Σταύρος Κυριακίδης, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του ΘΟΚ Σούλα Ζαβού, τα μέλη του Δ.Σ. του ΘΟΚ Σωτηρούλα Γιασεμή,  Ανθή Ζαχαριάδου, Φλωρεντία Σάββα, Άντρη Χατζηγεωργίου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΘΟΚ Σάββας Κυριακίδης.

Επισυνάπτεται ο χαιρετισμός της Πρόεδρου του Δ.Σ. του ΘΟΚ Αντιγόνης Αθηαινίτη.