Cyprus Theatre Organisation

10.5.2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις ταξιθετών/ριών στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου για τη θεατρική περίοδο 2019-2020

Νέα

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων ταξιθετών/ριών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της ταξιθεσίας των παραστάσεων και όλων των λοιπών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στις σκηνές του Οργανισμού.

Απαιτούμενα προσόντα
Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα:

  • Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Γνώση της Ελληνικής σε επίπεδο μητρικής γλώσσας
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (ή περισσότερων ξένων γλωσσών) θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση του κοινού, υπευθυνότητα, ευγένεια, ενδιαφέρον για τον χώρο του πολιτισμού. Εργασιακή εμπειρία σε θέση ταξιθέτη/ριας σε αντίστοιχο πολιτιστικό φορέα θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.
  • Πολύ καλές δεξιότητες ομαδικής συνεργασίας
  • Δυνατότητα απασχόλησης σε ακανόνιστα πρωινά και βραδινά ωράρια
  • Γνώση Πρώτων Βοηθειών

Υποβολή ενδιαφέροντος

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα μαζί με μια πρόσφατη φωτογραφία, καθώς και αντίγραφα των αποδεικτικών εγγράφων της γνώσης ξένων γλωσσών και πρώτων βοηθειών μέχρι την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thoc.org.cy  ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 1096 Λευκωσία με την ένδειξη «Ταξιθεσία».
 

Όσοι/όσες επιλεγούν με βάση τα βιογραφικά τους στοιχεία θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Σημειώνεται ότι οι ταξιθέτες/ριες ανήκουν στο βοηθητικό προσωπικό και ο χρόνος εργασίας τους διαμορφώνεται με βάση τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του ΘΟΚ, αναφορικά με τις παραστάσεις και όλες τις λοιπές εκδηλώσεις που οργανώνει. H αμοιβή όσων επιλεγούν σε εργασία θα καταβάλλεται ως εφάπαξ ποσό ανά παρουσία (επίδομα ταξιθεσίας - €22 ανά μια παράσταση και €35 ανά διπλή παράσταση).