Cyprus Theatre Organisation

18.1.2019

Ακροάσεις για την ελληνική οπερέτα
"Ο Βαφτιστικός" του Θεόφραστου Σακελλαρίδη

Νέα

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει δεύτερη καλοκαιρινή παραγωγή και περιοδεία στην Κύπρο, με τη γνωστή ελληνική οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, Ο Βαφτιστικός. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Λάρκου.

Για τις ανάγκες της συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση:

  1. Άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, αποφοίτους δραματικών σχολών με ικανότητες στο τραγούδι. Θα συνεκτιμηθούν οι σπουδές στη μουσική και η ικανότητα ανάγνωσης παρτιτούρας.
  2. Άνδρες και γυναίκες λυρικούς τραγουδιστές-ριες, με ικανότητες στην υποκριτική. Θα συνεκτιμηθούν οι σπουδές σε δραματική σχολή ή/και σεμινάρια υποκριτικής.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy  μέχρι την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα «Ακρόαση Ο Βαφτιστικός».

Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης, με βάση το βιογραφικό σημείωμα. Όσοι/όσες επιλεγούν θα ενημερωθούν με ηλεκτρονική αλληλογραφία, στην οποία θα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την ακρόαση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22864306.