Cyprus Theatre Organisation

11.5.2018

Ακροάσεις για τις Δράσεις Α περιόδου

Νέα

Για τη δημιουργία της ομάδας των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στις Δράσεις Α περιόδου στο Θέατρο Αποθήκες (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2018), σε καλλιτεχνική επιμέλεια των Χάρη Καυκαρίδη και Μελίτας Κούτα, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, ηλικίας έως 40 ετών που έχουν έντονη σωματικότητα/κίνηση και ενδιαφέρον όσον αφορά στις μεθόδους του devised theatre.

Οι συμμετέχοντες που θα προσέλθουν στην ακρόαση θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα κείμενο της επιλογής τους, διάρκειας 2 λεπτών και ένα κινησιολογικό κομμάτι (διάρκειας 2-3 λεπτών) βασισμένο σε κείμενο που θα τους σταλεί μέσω email.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία φωτογραφία ολόσωμη και μία φωτογραφία πορτραίτο) στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι τις 18 Μαΐου 2018, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Δράσεις Α περιόδου».

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ στις 30 και 31 Μαΐου 2018.

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τους Χάρη Καυκαρίδη και Mελίτα Κούτα με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22 864306.