Cyprus Theatre Organisation

11.5.2018

Ακροάσεις για το έργο «Ο ήχος του όπλου» της Λούλας Αναγνωστάκη

Νέα

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής Ο ήχος του όπλου της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Άδωνη Φλωρίδη, που θα ανέβει στη Νέα Σκηνή τον Νοέμβριο 2018, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας 18 έως 25 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Ο ήχος του όπλου».

Οι άντρες που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα πρέπει να προετοιμάσουν μια σύντομη, ελεύθερη χορογραφία (διάρκειας 1-2 λεπτών) σε μουσικό κομμάτι της επιλογής τους, και δύο αποσπάσματα από το έργο που θα τους σταλούν μέσω email.

Οι γυναίκες που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα πρέπει να προετοιμάσουν μια σύντομη, ελεύθερη χορογραφία (διάρκειας 1-2 λεπτών) σε μουσικό κομμάτι της επιλογής τους, ένα σύντομο μονόλογο της επιλογής τους, καθώς και ένα απόσπασμα από το έργο που θα τους σταλεί μέσω email.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ σε δύο φάσεις: α’ φάση στις 23 και 24 Μαΐου 2018 και β’ φάση στις 25 Μαΐου 2018.

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22 864306.