Cyprus Theatre Organisation

01.6.2018

«Ακροάσεις για το έργο Ο τυχερός στρατιώτης» των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου

Νέα

Για τις ανάγκες της διανομής της παραγωγής Ο τυχερός στρατιώτης των Ξένιας Καλογεροπούλου – Θωμά Μοσχόπουλου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, που θα ανέβει στη Σκηνή 018 τον Οκτώβριο 2018, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών σκηνικής ηλικίας έως 35 ετών.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ σε δύο φάσεις, στις 19, 20 και 21 Ιουνίου 2018.

Οι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στην α’ φάση της ακρόασης θα πρέπει να προετοιμάσουν αφήγηση ενός παραμυθιού, ένα τραγούδι της επιλογής τους και μια σύντομη, αυτοσχέδια χορογραφία βασισμένη σε αγαπημένο τους μουσικό απόσπασμα ή τραγούδι. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση κάποιου οργάνου. Συστήνεται η ένταξη του σε όποια από τις τρεις δράσεις.

Οι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στη β’ φάση της ακρόασης θα κληθούν να  δουλέψουν ομαδικά αποσπάσματα του έργου που θα τους δοθούν επιτόπου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Ο τυχερός στρατιώτης».

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτιδα με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22 864306.