Cyprus Theatre Organisation

19.3.2017

Παγκόσμια Μέρα για παιδιά και νέους - 20 Μαρτίου

Νέα

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα για Παιδιά και Νέους, μέρα που θεσπίστηκε από την ASSITEJ International (που είναι Διεθνής Οργανισμός Θεάτρου για Παιδιά και Νέους) και σηματοδοτεί την έναρξη της βδομάδας που οδηγεί στην Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου, που καθιερώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου στις 27 Μαρτίου κάθε χρόνο.

Σας καλούμε να ενημερωθείτε για τη φετινή καμπάνια της ASSITEJ με τίτλο «Πάρε ένα παιδί στο θέατρο σήμερα» (#Takeachildtothetheatretoday) στο http://www.assitej-international.org/en/ και να δείτε το σχετικό βίντεο στο https://youtu.be/jWlzKbeDidc.

Παράλληλα, σας καλούμε να ενημερώσετε τα παιδιά για τη σημασία του Θεάτρου και επισυνάπτουμεμεταφρασμένο για εύκολη χρήση το μήνυμα της Προέδρου της ASSITEJ για την Παγκόσμια Μέρα για Παιδιά και Νέους στις 20 Μαρτίου.

Πρόσθετα, θυμίζουμε το hashtag που καλούμε όλους να συμπληρώσουν #ΑγαπώΤοΘέατροΓιατί (και το ομώνυμο γκρουπ στο Facebook) αλλά και τη Σελίδα Χάνομαι στη Μαγεία του (https://www.facebook.com/theatredevelopment/) και πάλι στο F όπου μπορούν όλοι να ανεβάσουν βίντεο, φωτογραφίες ή φράσεις που να συμπληρώνουν το hashtag.

Κλείνοντας, σας καλούμε να μη χάνετε την ευκαιρία να …πάρετε ένα παιδί στο θέατρο σήμερα και σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στη θεατρική αγωγή των παιδιών μας, που είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία των αυριανών σωστών πολιτών.