Cyprus Theatre Organisation

13.6.2017

Ακροάσεις για το έργο «Cock»

Νέα

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής Cock του Μάικ Μπάρτλετ, σε σκηνοθεσία του Κώστα Σιλβέστρου, που θα ανέβει στη Νέα Σκηνή, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς και αποφοίτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 25 έως 30 ετών.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Cock». Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017. Οι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στην ακρόαση θα πρέπει να μελετήσουν και να αποστηθίσουν απόσπασμα από το έργο. Μπορείτε να βρείτε το απόσπασμα εδώ.

Επίσης, όλες οι ηθοποιοί θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το αν θα προσέλθουν ή όχι στις ακροάσεις θα γίνει αποκλειστικά μέσω email την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Θεατρολόγο/ Δραματολόγο του Οργανισμού Κυριακή Αργυρού, στο τηλέφωνο 22864306.