Cyprus Theatre Organisation

13.6.2017

Ακροάσεις για το έργο «Φυλές»

Νέα

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής Φυλές της Νίνα Ρέιν, σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Κάσιου, που θα ανέβει στη Νέα Σκηνή, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς και αποφοίτους δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα, αναζητούνται:

- άντρες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 20 έως 30 ετών για τους ρόλους του Ντάνιελ  και Μπίλυ και
- γυναίκες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 20 έως 30 ετών για τον ρόλο της Ρουθ ή της Σύλβιας

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Φυλές». Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Οι συμμετέχοντες στην ακρόαση θα πρέπει να μελετήσουν απόσπασμα από το έργο, το οποίο θα τους σταλεί μέσω email.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ και θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις: Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 (α’ φάση) και Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 (β’ φάση).

Η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το αν θα προσέλθουν ή όχι στις ακροάσεις θα γίνει αποκλειστικά μέσω email το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Θεατρολόγο/ Δραματολόγο του Οργανισμού Κυριακή Αργυρού, στο τηλέφωνο 22864306.