Cyprus Theatre Organisation

15.6.2017

Ακροάσεις για το έργο «Σοφία η μέλισσα»

Νέα

Για τις ανάγκες της παραγωγής Σοφία η μέλισσα του Δημήτρη Μπασλάμ, σε σκηνοθεσία και μουσική του ίδιου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, αποφοίτους δραματικών σχολών και μουσικούς.

Συγκεκριμένα, για τη διανομή αναζητούνται:

  • 1 μουσικός (άντρας ή γυναίκα) που να παίζει πολύ καλά κιθάρα
  • 1 μουσικός (άντρας ή γυναίκα) που να παίζει πολύ καλά πλήκτρα
  • 2 ηθοποιοί (άντρες ή γυναίκες) ηλικίας από 20 έως 30 ετών που να τραγουδούν πολύ καλά

Η επιλογή των μουσικών και ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Οι μουσικοί που παίζουν κιθάρα παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους το όργανό τους.

Οι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στην ακρόαση θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα τραγούδι. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ακρόασης θα δοκιμαστούν σε απόσπασμα από το κείμενο, που θα τους δοθεί επί τόπου.

Όλοι οι ηθοποιοί και μουσικοί θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Σοφία η μέλισσα».

Οι ενδιαφερόμενοι που θα αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email αν θα προσέλθουν ή όχι στις ακροάσεις τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Θεατρολόγο/ Δραματολόγο του Οργανισμού Κυριακή Αργυρού, στο τηλέφωνο 22864306.