Cyprus Theatre Organisation

19.6.2017

Ακροάσεις για τις «Δράσεις Β’ τριμήνου»

Νέα

Για τη συμπλήρωση της ομάδας των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Δράσεις Β τριμήνου στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Παναγιώτη Λάρκου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες ηθοποιούς και χορευτές, ηλικίας μέχρι 40 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μια πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Δράσεις Β Τριμήνου». Η επιλογή των ατόμων που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον Παναγιώτη Λάρκου με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Στους συμμετέχοντες που θα προσέλθουν σε ακρόαση, θα δοθεί εξατομικευμένο υλικό (κείμενο και τραγούδι) για προετοιμασία, το οποίο θα τους σταλεί μέσω email.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, ώρα 10:00.

Η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το αν θα προσέλθουν ή όχι στις ακροάσεις θα γίνει αποκλειστικά μέσω email το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Θεατρολόγο/Δραματολόγο του Οργανισμού Κυριακή Αργυρού, στο τηλέφωνο 22864306.