Cyprus Theatre Organisation

Η βραβευμένη παράσταση με τρία βραβεία Tony και δύο Olivier που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Γουεστ Εντ και προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, με την πολυβραβευμένη ερμηνεία της Helen Mirren στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Το έργο γράφτηκε από το σεναριογράφο Peter Morgan (The Queen) και σκηνοθετήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ και με δύο βραβεία Tony σκηνοθέτη Stephen Daldry (Billy Eliot, The Hours).

Μέσα σε 60 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έχει συναντηθεί ξεχωριστά με τον καθένα από τους Πρωθυπουργούς της χώρας σε εβδομαδιαία ιδιωτική συνάντηση. Η συνάντηση αυτή είναι γνωστή ως The Audience. Κάνεις δεν γνωρίζει τι συζητούν, ούτε καν οι σύζυγοί τους.

Από τις συναντήσεις της με τον πολεμιστή Winston Churchill, τη Σιδηρά Κυρία Margaret Thatcher, τον Tony Blair, έως και τις σημερινές συναντήσεις, η Βασίλισσα συμβουλεύει τους πρωθυπουργούς για εφ΄ όλης της ύλης θεμάτων. Μέσα από αυτές τις ιδιωτικές συναντήσεις, γινόμαστε μάρτυρες στις εκφάνσεις της γυναίκας πίσω από το στέμμα και στα συμβάντα εκείνα που διαμόρφωσαν μια μονάρχη.

Καλύτερες κριτικές:
★★★★★ «Καταπληκτικό από κάθε άποψη» Daily Telegraph
★★★★★ «Αστείο και αληθινό. Λάτρεψα το κάθε λεπτό» The Times
★★★★ «Η Helen Mirren εντυπωσιάζει ξανά στο ρόλο της Βασίλισσας» Metro

*Υπότιτλους στην ελληνική και τουρκική

THE AUDIENCE

με την Helen Mirren στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄

13 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΤΙΡΙΟ ΘΟΚ - «Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης»

National Theatre Live

English