Cyprus Theatre Organisation

Η Helen McCrory επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας με το δραματικό αριστούργημα του Terence Rattigan, ερμηνεύοντας έναν από τους σπουδαιότερους γυναικείους ρόλους του σύγχρονου δράματος, στο πλευρό του Tom Burke (War and Peace, The Musketeers) που επίσης πρωταγωνιστεί στην θρυλική νέα αυτή παραγωγή της Carrie Cracknell.

Ένα διαμέρισμα στο Ladbroke Grove του Δυτικού Λονδίνου. 1952. Όταν οι γείτονες της Hester Collyer την βρίσκουν στο διαμέρισμά της έπειτα από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, η θυελλώδης σχέση της με τον πρώην πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας και η διάλυση του γάμου της με το δικαστή ανώτατου δικαστηρίου έρχονται στην επιφάνεια.

Μαζί με αυτό έρχεται και η προσωπογραφία της ανάγκης, της μοναξιάς και του μακρά κατεσταλμένου πάθους. Πίσω από το εύθραυστο προσωπείο της μεταπολεμικής ευγένειας κυριαρχεί η βάναυση αίσθηση της απώλειας και της λαχτάρας.
 

Καλύτερες κριτικές

★★★★★  ‘Εκπληκτικό. Εξαιρετικές ερμηνείες. Όμορφες κριτικές.’ Time Out

★★★★★  ‘Η παραγωγή αυτή ξεχωρίζει. Η Helen McCrory είναι φανταστική.  Η Carrie Cracknell σκηνοθετεί με απόλυτη βεβαιότητα.’ Time Out

★★★★  ‘Μαγευτικό. Υπέροχη νέα παραγωγή. Η Helen McCrory είναι υπέροχη’ Daily Telegraph

★★★★  ‘Ο Tom Burke είναι εξαιρετικός.’ Time Out

Υπότιτλοι στην ελληνική και τουρκική

by Terrence Rattigan

DEEP BLUE SEA

22 Νοεμβρίου 2016

ΚΤΙΡΙΟ ΘΟΚ - «Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης»

English