Cyprus Theatre Organisation

Η επαναστατική θεατρική παραγωγή One Man, Two Guvnors, με πρωταγωνιστή τον  παρουσιαστή του The Late Late Show, James Corden, ο οποίος απέσπασε το βραβείο Tony για αυτή του την ερμηνεία, έκανε θραύση τόσο στο West End του Λονδίνου όσο και στο Broadway.

Έχοντας χάσει τη θέση του από το συγκρότημα, ο Francis Henshall αποφασίζει να γίνει υπηρέτης του Roscoe Crabbe, ενός μικροεγκληματία από το East End, που βρίσκεται στο Brighton για να μαζέψει £6,000 από τον πατέρα της μνηστής του. Ο Roscoe όμως, στην πραγματικότητα είναι η αδερφή του η Rachel που παίρνει τον ρόλο του νεκρού της αδερφού, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον αγαπητικό της Stanley Stubbers.

Στο μόνιμο του στέκι, την μπυραρία The CricketersArms, ο δαιμόνιος Francis βρίσκει την ευκαιρία να εξοικονομήσει κάτι παραπάνω και γίνεται, κρυφά από το πρώτο του αφεντικό, υπηρέτης και του Stanley Stubbers, ο οποίος κρύβεται από την αστυνομία και περιμένει να επανασυνδεθεί με την αγαπημένη του Rachel. Για να μην τον ανακαλύψουν, ο Francis θα πρέπει να κρατήσει τα δύο του αφεντικά μακριά τον έναν από τον άλλο. Τόσο απλό.

Υπότιτλοι στην ελληνική και τουρκική

του Richard Bean

ONE MAN, TWO GUVNORS

6 Δεκεμβρίου 2016

ΚΤΙΡΙΟ ΘΟΚ - «Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης»

English