Cyprus Theatre Organisation

Την πολυβραβευμένη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου, Το Άλογο του Πολέμου (War Horse), που από την ημέρα της πρεμιέρας του στο Εθνικό Θέατρο το 2007 κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 4 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, θα μεταδώσει ο ΘΟΚ την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος του National Theatre Live. 

Θρίαμβος θεατρικότητας  – The Observer

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Michael Morpurgo, Το Άλογο του Πολέμου (War Horse) αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία του νεαρού Albert και του αγαπημένου του αλόγου Joey, που έχει επιταχθεί στο Βρετανικό ιππικό κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Παγιδευμένο σε διασταυρούμενα πυρά, το άλογο καταλήγει να υπηρετεί και τα δύο μέτωπα του πολέμου πριν καταλήξει εν τέλει στα χαρακώματα, ενώ παράλληλα ο Albert, ο οποίος δεν μπορεί να καταταγεί στον στρατό λόγω του νεαρού της ηλικίας του, καταφεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή για να βρει το άλογό του και να το επιστρέψει στο σπίτι του.

Μια συναρπαστική ιστορία θάρρους, αφοσίωσης και φιλίας, Το Άλογο του Πολέμου περιλαμβάνει πρωτοποριακές μαριονέτες άλογα από το Handspring Puppet Company της Νότιας Αφρικής, που ζωντανεύουν καλπάζοντας και χλιμιντρίζοντας επί σκηνής.

Εγγυημένα θα σας αγγίξει την καρδιά – Sunday Express


Υπότιτλοι στην ελληνική και τουρκική- Εισιτήρια & Πληροφορίες: Ταμείο ΘΟΚ, 77 77 27 17

 

ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

13 Δεκεμβρίου 2016

ΚΤΙΡΙΟ ΘΟΚ - «Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης»

National Theatre Live

English