Cyprus Theatre Organisation

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των ξωτικών έχουν τσακωθεί. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται με δύο νέους και δύο νέες που το έχουν σκάσει απ’ τα σπίτια τους, και έναν θίασο ηθοποιών που κάνουν πρόβες για παράσταση. Στη δίνη της φιλονικίας του, το βασιλικό ζεύγος παρεμβαίνει με μαγικό τρόπο στις ζωές των θνητών, δημιουργώντας ερωτικά τρίγωνα, παραγνωρίσματα και μεταμορφώσεις... με εύθυμες αλλά και σκοτεινές συνέπειες.

Η πιο περίφημη ρομαντική κωμωδία του Σαίξπηρ θα μεταδοθεί από το Bridge Theatre του Λονδίνου. Η Gwendoline Christie (Game of Thrones), ο Oliver Chris (Green Wing, NT Live: Young Marx), ο David Moorst (NT Live: Allelujah!) και ο Hammed Animashaun (The Barber Shop Chronicles) πρωταγωνιστούν στους ρόλους της Τιτάνιας, του Όμπερον, του Πουκ και του Μπότομ, αντίστοιχα.

Σε σκηνοθεσία Nicholas Hytner, η συγκεκριμένη παραγωγή του Ονείρου Θερινής Νυκτός  αξιοποιεί την επιτυχία της καθηλωτικής σκηνοθεσίας του Hytner για τον Ιούλιο Καίσαρα (NT Live 2018). Το Θέατρο Bridge θα μετατραπεί σε δάσος – έναν ονειρικό κόσμο με ιπτάμενα ξωτικά, μεταδοτικά βατράχια και ρεμβασμούς στο φεγγαρόφωτο, καθώς το μετακινούμενο κοινό ακολουθεί κατά πόδας τη δράση.

Η προβολή αρχίζει στις 20.00

Υπότιτλοι

▪Θέατρο ΘΟΚ: ελληνικά και τουρκικά | Εισιτήρια ΕΔΩ

▪Θέατρο Ριάλτο: ελληνικά και αγγλικά | Εισιτήρια & πληροφορίες: www.rialto.com.cy

by William Shakespeare

A MIDSUMMER NIGHT'S DREAM

24 Μαρτίου 2020

ΚΤΙΡΙΟ ΘΟΚ - «Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης»

National Theatre Live

ENGLISH