Cyprus Theatre Organisation

26.7.2021

«Εσμέ» του Σπύρου Περεσιάδη

Σκηνοθεσία: Μαρίνα Βρόντη

Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία της Εσμέ του Σπύρου Περεσιάδη στην Ελλάδα. Με αφορμή τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η καλοκαιρινή παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (ΚΥΚΛΟΣ 1821), για να τιμήσει αυτή τη σημαντική ιστορική στιγμή του Ελληνισμού. Η υποδοχή και η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικές, καθώς και στις δύο παραστάσεις, στις 23 και 24 Ιουλίου 2021, οι θεατές, σε απόλυτο συντονισμό με τον ζωηρό παλμό της παράστασης, καταχειροκρότησαν όρθιοι τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, επιβραβεύοντας την ενέργεια και το ταλέντο τους.

Μεταξύ άλλων, την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς του συγγραφέα, οι σκηνογράφοι Άγγελος Αγγελή και Γιώργος Ζιάκας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Αρμένης, η Πρόεδρος του ΘΟΚ Αντιγόνη Παπαφιλίππου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Σάββας Κυριακίδης.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μας παραγωγής. Οι τρεις τελευταίες παραστάσεις της Εσμέ θα δοθούν στη Λευκωσία στις 31 Ιουλίου 2021 και στις 3 και 4 Αυγούστου 2021 στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ | ΕΔΩ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

► Για την παράσταση στις 31 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα, η είσοδος θα επιτραπεί στο κοινό με την προσκόμιση και επίδειξη (για θεατές από 12 ετών και άνω):

είτε: α. αρνητικής εξέτασης ταχείας ανίχνευσης (RAPID TEST) 72 ωρών

είτε: β. αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) 72 ωρών

είτε γ. κάρτας εμβολιασμού (που πιστοποιεί την πραγματοποίηση τουλάχιστον της πρώτης δόσης και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία της)

είτε δ. αποδεικτικού στοιχείου αποδέσμευσης νοσούντος με COVID, νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα 6 μηνών.

► Για τις παραστάσεις στις 3 & 4 Αυγούστου 2021 ο Οργανισμός βρίσκεται σε αναμονή νέου διατάγματος. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Απαραίτητη είναι επίσης η προσκόμιση και επίδειξη Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας ή άλλου πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας.

— Σε όλες τις παραστάσεις θα τηρηθούν οι νόμιμες αποστάσεις ασφαλείας.

— Ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα γίνεται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Οργανισμού πριν από την είσοδο του κοινού στο χώρο του θεάτρου.

— Για την ομαλή προσέλευση και προς αποφυγήν συνωστισμού, οι θεατές παρακαλούνται θερμά να προσέρχονται έγκαιρα στο θέατρο και να έχουν έτοιμα τα σχετικά έγγραφα πριν από το σημείο ελέγχου.

Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Οι θεατές που επιθυμούν επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους καλούνται να ενημερώσουν τα ταμεία του ΘΟΚ το αργότερο 1 ώρα πριν από την ώρα της παράστασης, είτε τηλεφωνικώς στο 77 77 27 17 είτε μέσω e-mail στο boxoffice@thoc.org.cy.

 

 Δείτε ΕΔΩ το σχετικό Δελτίο Τύπου