Cyprus Theatre Organisation

21.11.2022

Δόθηκε με ενθουσιασμό η πρεμιέρα της Σκηνής 018

Νέα

Με κατάμεστη τη Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ από μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου, χθες Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 10:30 δόθηκε η επίσημη πρεμιέρα της Σκηνής 018 και εκκίνησε το φαντασμαγορικό και περιπετειώδες ταξίδι της για το Γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Αντιγόνη Παπαφιλίππου, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Φλωρεντία Σάββα, τα Μέλη του Δ.Σ. ΘΟΚ,  Χρησαίμιλη Ψηλογένη και Χριστίνα Μυλωνά Παρπαρίνου.

Μια ομάδα ταλαντούχων συνεργατών αποκάλυψε στο κοινό όλων των ηλικιών, την αξία της φιλίας, την μαγεία της εξερεύνησης, την γνωριμία με την πολυπολιτισμικότητα και την διαφορετικότητα, εισπράττοντας έτσι τον ενθουσιασμό, το γέλιο και θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα ως επιβράβευση για το ταξίδι στο όνειρο που τους προσέφεραν.  Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες του Ιούλιου Βερν ταξιδεύει για όλη την οικογένεια κάθε Κυριακή στις 10:30 στο Θέατρο ΘΟΚ, καθημερινές για σχολεία και νηπιαγωγεία και προσεχώς σε περιοδεία.