Cyprus Theatre Organisation

13.12.2022

«Ρώτα με όταν ξυπνήσω» | Δόθηκε η πρεμιέρα

Νέα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, η πρεμιέρα του έργου Ρώτα με όταν ξυπνήσω του Χαράλαμπου Γιάννου, σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ στο πλαίσιο των Δράσεων του προγράμματος «Νέ@ σε έρημο νησί». Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Φλωρεντία Σάββα, το μέλος Δ.Σ. Έλενα Μεγαλέμου-Τριανταφυλλίδη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΘΟΚ Σάββας Κυριακίδης, η ομάδα εφήβων των εργαστηρίων «Νε@ σε έρημο νησί» και οι συντελεστές της παράστασης.

Το έργο γράφτηκε μετά από ανάθεση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου στον καταξιωμένο Κύπριο συγγραφέα, Χαράλαμπο Γιάννου, κι εξελίχθηκε μέσα από δημιουργική συνεργασία με τη σκηνοθέτρια, τους καλλιτεχνικούς επιμελητές και μια ομάδα εφήβων. Πρόκειται για ένα υλικό που φωτίζει τον εφηβικό ψυχισμό, φέρνοντας στην επιφάνεια τις αγωνίες, τα αδιέξοδα και τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Η Αλεξία Παπαλαζάρου, που σκηνοθετεί το έργο, με την ευαίσθητη και ρεαλιστική ματιά της και μαζί με μία ομάδα νέων ταλαντούχων συνεργατών, ξεδιπλώνει με γρήγορο ρυθμό, ένταση και συναίσθημα το ανήσυχο σύμπαν που κουβαλούν οι εφηβικές ψυχές.

Τακτικές παραστάσεις για το κοινό κάθε Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 18:00, και με δύο έκτακτες παραστάσεις, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 23 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:30 στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ.