Cyprus Theatre Organisation

24.11.2022

«Αμφιβολία» | Περιοδεία σε Πάφο-Λάρνακα-Λεμεσό

Νέα

Το έργο εξυμνεί κάθε απόχρωση του γκρίζου που πηγάζει από το σκοτεινό μυαλό μας, το βάθος και την επιφάνειά μας, τις εμπειρίες μας, τις πεποιθήσεις μας, τις αδυναμίες και τους ηρωισμούς μας, κάνοντας θρύψαλα τα μεγαλοπρεπή τοτέμ της ανθρώπινης «κατανόησης»: το μαύρο και το άσπρο. Ο συγγραφέας θέλησε να καταρρίψει τη «μάσκα της βεβαιότητας» που οι περισσότεροι φιλοδοξούμε να φοράμε και να φωτίσει το ανησυχητικό γεγονός ότι η αμφιβολία, πια, αντιμετωπίζεται ως αδυναμία. 

(από σημείωμα του σκηνοθέτη Ανδρέα Αραούζου)

Η Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ αρχίζει από την ερχόμενη βδομάδα το πρόγραμμα περιοδείας της στις άλλες πόλεις  με την συναρπαστική παραγωγή του πολυβραβευμένου έργου του Τζον Πάτρικ Σάνλεϊ Αμφιβολία ενώ συνεχίζονται με επιτυχία οι τακτικές παραστάσεις στην Λευκωσία κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο ΘΟΚ.

Πρώτο σταθμός περιοδείας, η Πάφος όπου θα δοθεί μία μόνο παράσταση στο Μαρκίδειο Θέατρο την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 20.30. Ακολουθεί παράσταση στην Λάρνακα στο Δημοτικό Θέατρο «Γεώργιος Λυκούργος» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό.